G:sons Åkeri

Ägs och drivs av familjen Gunnarsson, vi har anor ifrån 1956 i transportbranschen. Vi har lång och bred erfarenhet inom transportbranschen. På åkeri-sidan har vi tillgång till grus, krok, kran och distributionsbilar. Från vår transportledningscentral så styr vi alla våra 35 fordon. Vi är anslutna till Alltransport som är Östergötlands största LBC, så med hjälp av dessa kollegor har vi tillgång till ytterligare 400 fordon. Våra bilar är skyltade i Alltransports färger och har många av sina kunder genom denna lastbilscentral. Vi är även delägare och leverantör.

G:sons Logistik

Helägt dotterbolag, vi har anor från 1956 i transportbranschen. Vi utför nattlig distribution av tidningar.

G:sons Budbilar i Östergötland

Helägt dotterbolag. Vår budverksamhet har ett avtal med Jetpak Sverige. Vi har då tillgång till ca 2500 flygavgångar och 700 budbilar i hela landet.
Med vårt engagemang och vår flexibla fordonspark så kan vi lösa de flesta akuta behov som ska uppstå för er. Vi har ett väl utbyggt distributionsnätverk. Vi kan över dagen för en fast kostnad lösa era behov inom Östergötland och vårt närområde. Ring oss för exakta tider och vilka dagar vi är på respektive ort.


”Vi är stolta över vår historia, men tänker inte slå oss till ro. Ingenting är omöjligt, med vårt engagemang och vår flexibla fordonspark så kan vi ge våra kunder de bästa lösningarna för deras transporter.”